BURSA / OSMANGAZİ - Ziya Gökalp İlkokulu

0 (224) 2336380
Sırameşeler mah. Okul sk. No26 Osmangazi/BURSA
Vizyon
• • Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. • Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. • Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. • Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
• Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. • Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir.Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. • Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginlendirilmiş bir eğitim yapmak.
2019/2020 BOSE Mangala turnuvası ilçe ikinciliği, İl beşinciliği
Öğretim Şekli :İkili eğitim
08:00 - 12:50 13:10 - 18:00 İkili eğitim
Doğalgaz Kalorifer
Bursaray,Otobüs
Sırameşeler Mah. Okul Sk. No26 Osmangazi/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kent Meydanına 2 km uzaklıktadır. Bursaray Sırameşeler istasyonuna 150 metre uzaklıktadır.
Futbol Turnuvası, Akıl ve Zeka Oyunları
E Twinning